|

Δέλτιο Τύπου (06/11/2014)  — Εκδήλωση που διοργάνωσε η COMPO ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τον γεωπόνο κο Νικήτα Τσατσάκη

Αναδημοσιευση απο  το Medium της Compo

 

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05/11/2014 η εκδήλωση που διοργάνωσε η COMPO ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τον γεωπόνο κο Νικήτα Τσατσάκη στο κατάστημά του στη Βαγιωνά Μεσσαράς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 80 επιλεγμένοι παραγωγοί της περιοχής , το τμήμα ΄Ερευνας και Ανάπτυξης της COMPO ΕΛΛΑΣ, ο γεωπόνος και υπεύθυνος πωλήσεων της COMPO ΕΛΛΑΣ για την Κρήτη κος Γιώργος Κουγιεντής και η γεωπονική ομάδα του κου Τσατσάκη
Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε τις προτάσεις λίπανσης της COMPO ΕΛΛΑΣ για τις καλλιέργειες της περιοχής μας
Κατόπιν των χαιρετισμών από τους κ.κ. Τσατσάκη και Κουγιεντή, ο κος Γεώργιος Μητσόπουλος γεωπόνος Γενικός Διευθυντής της COMPO ΕΛΛΑΣ για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια , παρουσίασε πληροφορίες του κλάδου και των αναγκών του για ποιότητα στην θρέψη και λίπανση.
Έδωσε την σκυτάλη στον κο Στάθη Παυλάκο — γεωπόνο Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης & Marketing της COMPO ΕΛΛΑΣ όπου και παρουσίασε τα καινοτόμα σταθεροποιημένα προϊόντα της COMPO EXPERT COMPLESAL & NOVATEC , τις χρήσεις τους και τα άριστα αποτελέσματα τους στην καλλιέργεια της ελιάς και των θερμοκηπιακών προϊόντων.
Κατόπιν της εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα
Λίγα λόγια για την COMPO
Η COMPO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι θυγατρική της COMPO GmbH & Co , Η COMPO δραστηριοποιείται παγκοσμίως κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των ειδικών, υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματικών λιπασμάτων.
Η COMPO με τα εξειδικευμένα και καινοτόμα προϊόντα θρέψης που διαθέτει, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών της γεωργίας. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της COMPO EXPERT αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.
Η COMPO ΕΛΛΑΣ διακινεί με μεγάλη επιτυχία καταξιωμένα προϊόντα στην αγορά όπως τα Complesal, Novatec, Duratec, Basfoliar και άλλα.
COMPO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 54, 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΘΗΝΑ
+30 2111769100 — f. +30 2111769151
www.compo-expert.gr