|

Εκπαίδευση Product Managers COMPO EXPERT Group στη Γερμανία

Η διαρκής εκπαίδευση αποτελεί δομικό στοιχείο στο DNA του Οργανισμού μας, μιας και EXPERT χωρίς συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες δεν νοείται!

Έτσι και φέτος τον περασμένο μήνα στη Γερμανία (Münster, Wolbeck, Krefeld), πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης Στελεχών που κατέχουν τη θέση του Product Manager στις νέες τεχνολογίες, νέα προιόντα , αλλά και πειραματικές εφαρμογές.

Στο εκπαιδευτικό αυτό Πρόγραμμα, συναντήθηκαν όλοι οι νέοι Product Managers του Compo-Expert Group από πολλές διαφορετικές χώρες του κόσμου επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια παρουσία της εταιρίας. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Χιλή, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, και φυσικά την Ελλάδα μέσω του κ. Δημήτρη Δρόλια Product Manager/ Demand Creator in Food Chain της Compo-Expert Hellas.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος΄που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στο Munster, Γερμανίας οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν απ τους Γερμανούς συναδέλφους τους κκ. Philip, Fark, Selchow, Schneider, Dr. Hunsche και Nienkemper πάνω τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα και τεχνολογίες της εταιρίας καθώς και για τα νέα που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις ειδικά για προϊόντα θρέψης όπως Βιοδιεγέρτες, Ιχνοστοιχεία, Υδατοδιαλυτά και Υγρά προϊόντα καθώς και για NPK λιπάσματα με ειδική αναφορά στα Νέας Τεχνολογίας Βραδέως Αποδέσμευσης λιπάσματα.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην περιοχή Wolbek στο σύγχρονο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D Centre), που είναι ίσως το μοναδικό τόσο σύγχρονο κέντρο παγκοσμίως ανάμεσα στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της θρέψης φυτών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναλύθηκε διεξοδικά η διαδικασία δημιουργίας νέων προϊόντων καθώς και αυτή των απαραίτητων δοκιμών με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των νεών χημικών σκευασμάτων.

Επιπροσθέτως, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο εργοστάσιο παραγωγής κοκκωδών και υγρών λιπασμάτων της Compo-Expert στην περιοχή Krefeld από τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Keller, και να δουν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής καθώς και τους νέους χώρους και μηχανήματα παρασκευής λιπασμάτων της εταιρίας.

Θερμές ευχαριστίες στον Dr. Leppin (Head of International PM) καθώς επίσης και τον Dr. Mueller (CMO) για την άρτια διοργάνωση του προγράμματος καθώς επίσης και για την σημαντική αυτή ευκαιρία που δόθηκε σε όλους τους PMs από όλο τον κόσμο να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, τεχνογνωσία και φυσικά εμπειρίες.