|

Επιστολή του κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της COMPO ΕΛΛΑΣ

14/01/2012

Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίηση μου για την ανάληψη των νέων, COMPO παγκοσμίως, αυτό της Νοτίου Ευρώπης, Βαλκανίων, Κύπρου, Τουρκίας, Αφρικής & Μέσης Ανατολής με έδρα την
Βαρκελώνη. Τα νέα μου καθήκοντα που έχουν ισχύ από τον Απρίλιο, θα αναλάβω και τυπικά από το Φθινόπωρο του 2012. ιδιαίτερα απαιτητικών καθηκόντων μου ως  επικεφαλής σε ένα από τα πιο σημαντικά cluster (ομάδα) χωρών για την
Η ανάθεση των υψηλών απαιτήσεων καθηκόντων μου αποτελεί προσωπική τιμή καθώς επίσης τιμά συνολικά την ομάδα της COMPO ΕΛΛΑΣ της οποίας τα αποτελέσματα αναγνωρίζονται διεθνώς, γεγονός για το οποίο η συνεργασία του καθένα σας υπήρξε ιδιαιτέρως υποστηρικτική και για αυτό σας ευχαριστώ προσωπικά.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στους συναδέλφους της δικής μας εταιρείας που βρίσκονται έξω στην αγορά και που τα τελευταία χρόνια κλήθηκαν να διαχειριστούν το κύρος και τη φήμη της.
Η νέα αυτή θέση μου, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας καθώς και στην όχι καλύτερη αντίληψη των Ευρωπαίων για την αξία των Ελληνικών στελεχών, αντανακλά απόλυτα σε μια επιτυχημένη οργάνωση που μέσα στα 2-3 χρόνια της μεγάλης κρίσης, με νέα εντελώς σύνθεση υψηλής αξίας ανθρώπων, προϊόντων και πόρων κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια κορυφαία επιλογή για τους συνεργάτες μας και να έχει στέρεα θεμέλια για το συναρπαστικό μέλλον που διαγράφεται και είναι γεμάτο με προκλήσεις και ευθύνες.
Παραμένω Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας για όλο το διάστημα που θα βρίσκομαι στο εξωτερικό με αυξημένα καθήκοντα ευθύνης και πρωταρχικός μου στόχος παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη της COMPO ΕΛΛΑΣ τα επόμενα χρόνια.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Χαμακιώτης