|

Ηχηρή παρουσία της COMPO EXPERT Ελλάς στη διεθνή έκθεση Fruit Attraction

Ένα από τα πιο δραστήρια περίπτερα στη διεθνή έκθεση Fruit Attraction στη Μαδρίτη,ήταν αυτό της COMPO EXPERT Spain,
με ηχηρή παρουσία της COMPO EXPERT Ελλάς.

10 χρόνια για τη μία από τις δύο μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης για τα φρούτα και τα λαχανικά, την FRUIT ATTRACTION, που πραγματοποιήθηκε από 23-25 Οκτωβρίου 2018 στη Μαδρίτη της Ισπανίας.
Τα συγχαρητήρια όλων των αντιπροσωπιών της COMPO EXPERT, από όλο τον κόσμο, δέχτηκε η COMPO EXPERT Ισπανίας CompoExpert Spain που εκτός του εξαιρετικού περιπτέρου που διέθετε, διοργάνωσε μια πληθώρα εκδηλώσεων εντός αυτού, δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην ΔΙΕΘΝΗ αυτή έκθεση που διεκδικεί την πρωτιά στις εκθέσεις φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη.
Μια έκθεση την οποία συνδιοργανώνουν η Ισπανική Ομοσπονδία των Ενώσεων Παραγωγών και Εξαγωγέων Οπωροκηπευτικών (FEPEX) και το ισπανικό ινστιτούτο εμπορικών εκθέσεων της Μαδρίτης (IFEMA) με στόχο τις σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών.
45.000 τ.μ. περισσότερες από 1.600 εταιρείες του κλάδου, 70.000 εμπορικοί επισκέπτες από 120 χώρες για τρεις μέρες αντάλλαξαν πληροφορίες, και έθεσαν τις βάσεις για εμπορικές συμφωνίες.
Συμμετοχή πολλών χωρών από όλο τον κόσμο όπως η Ολλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Ελλάδα , η Γαλλία, η Χιλή, η Βραζιλία, το Περού, η Κόστα Ρίκα, η Κολομβία, η Αργεντινή , η Νότια Αφρική, ο Καναδάς και η Σαουδική Αραβία.