|

Η COMPO EXPERT Ελλας στους ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜMA TURF.EXPERT

COMPO EXPERT – H Κορυφαία Εταιρία Θρέψης και στο Χλοοτάπητα! 
H COMPO EXPERT, αποδεδειγμένα μία από τις κορυφαίες εταιρίες θρέψης χλοοτάπητα παγκοσμίως και ειδικότερα σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση όπως γηπέδων ποδοσφαίρου, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ειδικών λιπασμάτων, βιοδιεγερτών και βελτιωτικών με σκοπό την άριστη επαγγελματική συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως η Bundesliga και η FIFA (WorldCup 2017, Russia) καθώς και πολλοί διακεκριμένοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι όπως η FC Bayern Munich (Allianz Arena) επιλέγουν την COMPO EXPERT για τη θρέψη και την επίβλεψη του φυσικού χλοοτάπητα των γηπέδων.
Η COMPO EXPERT Ελλάς αντίστοιχα προσφέρει τα τελευταία χρόνια λύσεις με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και καινοτομίας καθώς και τεχνογνωσία όσον αφορά στη συντήρηση πλήθους αθλητικών εγκαταστάσεων χλοοτάπητα σε όλη τη χώρα (π.χ. Γήπεδο Ηρακλείου Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. κ.α.).
Δε θα μπορούσαμε λοιπόν πάρα να αποδεχτούμε την πρόσκληση-πρόκληση που μας παρουσιάστηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-2021 για την ανάληψη εξ’ ολοκλήρου του προγράμματος της θρέψης του χλοοτάπητα όλων των γηπέδων, κεντρικό και βοηθητικά, της «Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» σε μια σημαντική στιγμή της επανόδου της ομάδας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας “SUPER LEΑGUE Greece”.
Το συγκεκριμένο project είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ του συνεργάτη της εταιρίας, κ. Νίκου Δάλλα, υπεύθυνου γεωπόνου για τη διαχείριση και συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της «Π.Α.Ε.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», του συνεργάτη και εξαίρετου συναδέλφου της περιοχής γεωπόνου κ. Άγγελου Ντόρκου καθώς και της COMPO EXPERT Ελλάς με τη συνεχή επίβλεψη και συμβουλή των υπεύθυνων γεωπόνων κκ. Δημήτρη Δρόλια, Τάσου Λόντου και Γιώργου Κουγιεντή.
Ιδιαίτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να αποδώσουμε σε όλους εκείνους τους “αφανείς ήρωες”, τους υπαλλήλους συντήρησης των γηπέδων της ομάδας για την σημαντική προσφορά τους στην καθημερινή διαχείριση του χλοοτάπητα καθώς και στη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ (Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων) για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθεια τους.
 
Η συνεργασία αυτή προσδοκά:
– Στη διατήρηση του φυσικού χλοοτάπητα σε άριστη κατάσταση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά πριν και μετά, κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή προετοιμασίας των ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
– Στη συνεπή και αποτελεσματική παροχή θρεπτικών ουσιών μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα θρέψης και καινοτόμων προϊόντων (π.χ. Floranid® Twin, Kamasol® Aqua κτλ.) επιτρέποντας στο χλοοτάπητα να αποδίδει εξαιρετικά ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.
– Στη διατήρηση του χλοοτάπητα σε υγιή κατάσταση καθ’ όλη τη χρονιά για την απρόσκοπτη άθληση, προκειμένου να ενισχυθεί η αγωνιστική απόδοση της ομάδας και με όσο το δυνατόν λιγότερους πιθανούς τραυματισμούς σε ένα απαιτητικό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο.