|

Η COMPO EXPERT HELLAS ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ORANGE GROVE ΣΤΗΝ AGROTICA 2016 ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

Φωτο/ (από αριστερά) Γιώργος Μητσόπουλος (Head of Greece & Balkans ),   Siwarde J. Sap (Economic & Trade Advisor Embassy of The Netherlands in Athens – Orange Grove)  και  Παναγιώτης Χαμακιώτης (Regional Director South Europe, Turkey, Maghreb & W Africa)

Η AGROTICA 2016 αποτέλεσε ένα Σταθμό για τον Οργανισμό της COMPO Expert Hellas, ο οποίος «πειραματίστηκε» ανοίγοντας την πόρτα του σε νέους Ανθρώπους και Ιδέες. Κι αυτό, μέσα από μια προσπάθεια καινοτομίας με τις 4 Συνεδρίες που αφορούσαν «καυτά» θέματα του Αγροτικού Χώρου.

Έννοιες όπως START UPS, Τόλμη , Καινοτομία, Εξωστρέφεια, Digital εποχή, e-ΑΓΡΟΤΗΣ και Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία έγιναν πιο κατανοητές. Τις συζητήσεις αυτές τίμησαν Άνθρωποι που έχουν τη Γνώση και την Εμπειρία αλλά και Συνεργάτες της COMPO που θέλησαν να κάνουν το βήμα προς τα μπρος και όχι απλά να παρακολουθήσουν αλλά να συμμετέχουν ενεργά με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους.

Στα πλαίσια αυτά, η Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Orange Grove (η θερμοκοιτίδα της Νεοφυών επιχειρήσεων) μέσω της κ. Siwarde J. Sap, Economic and Trade Advisor έκανε την τιμή να συμμετάσχει στη Συνεδρία με τίτλο «Start up Επιχειρήσεις. Όλα ξεκινούν από μια ιδέα…».

Η κυρία Sap όχι απλά μοιράστηκε τις εμπειρίες της απότο Orange Grove αλλά στο τέλος της συνεδρίας κρατούσε και μια έκπληξη μαζί της. Κι αυτή δεν ήταν άλλη απ΄την προσφορά δωρεάν φιλοξενίας για 4 μήνες μίας start-up επιχείρησης του αγροτικού χώρου που θα υποδειχθεί απ΄τους Ανθρώπους της COMPO EXPERT HELLAS.

Η κυρία Sap παραδίδοντας το voucher στον κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη, ο οποίος ήταν και συνδαιτυμόνας της στη συνεδρία, δήλωσε ότι η Ολλανδική Πρεσβεία δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας, για μία επιχείρησης σαν την COMPO, που ξεφεύγει απ τα στενά όρια του αντικειμένου της και εκδηλώνει το ενδιαφέρον της να βοηθήσει την καινοτομία στον ελληνικό αγροτικό κλάδο.

Φωτο¨Η κ. Siwarde J. Sap, με τον κ. Στάθη Παυλάκο (Marketing & R+D Manager της COMPO HELLAS.

Εκ μέρους της COMPO , ο κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης φάνηκε συγκινημένος με τη προσφορά της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Orange Grove και δήλωσε ότι η χειρονομία αυτή θα φέρει κοντά τόσο τις δύο πλευρές και θα εκκολάψει μελλοντικές συνεργασίες.