|

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΕΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΕΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

H απάντηση είναι ΝΑΙ!!!
Μέχρι σήμερα, το μεγάλο πρόβλημα για όσους ασχολούνταν με τη Βιολογική Γεωργία, ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων θρέψης για όλα τα στάδια της καλλιέργειας από μια εταιρεία.
Εμείς στην COMPO EXPERT Ελλάς από φέτος προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα σε μια σειρά Βιολογικών Καλλιεργειών, και βλέπουμε τις προσπάθειές μας να δικαιώνονται, χάρη στις μοναδικές σειρές προϊόντων TerraPlus® , Basfoliar® και Invelop®.
Έτσι μετά την ακτινιδιά στη Βόρεια Ελλάδα, δοκιμάζουμε με τον συνεργάτη μας Γεωπόνο με τεράστια εμπειρία στην Βιολογική Γεωργία κ. Γιάννη Κατσιμπούλα Katsimboulas Ioannis που διατηρεί κατάστημα με την ονομασία Γεωπονική Τενέας , σε ένα κτήμα που ήδη καλλιεργείται βιολογικά, έκτασης 6 στρεμμάτων στο Χιλιομόδι Κορινθίας το Στρατηγικό Πρόγραμμα με πλήρως Βιολογική Θρέψη.
Αναλυτικότερα:
Στη βασική και επιφανειακή λίπανση εφαρμόσαμε τα:
TerraPlus® Natura N 8-2-2, με δόση 50 κιλα / στρέμμα
TerraPlus® Natura NP 4-18 με δοση 60 κιλα/ στρέμμα
TerraPlus® Natura K 4-4-12 με δόση 40 κιλά / στρέμμα
συνεχίσαμε στην ΥΔΡΟΛΙΠΑΝΣΗ & ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΗ ΘΡΕΨΗ με
TerraPlus® fluid 20 λιτρα / 3 στρέμματα, (η έναρξη των εφαρμογών έγινε πριν την κονδυλοποίηση)
Basfoliar® Plantae BIO (η εφαρμογή έγινε στο εφαρμογή στο βελόνιασμα)
Basfoliar® Kelp (η εφαρμογή έγινε στην έναρξη κονδυλοποίησης)
Και το
TerraPlus® solub K (η εφαρμογή έγινε στην διόγκωση κονδύλων)
Το project αυτό από την πλευρά της COMPO EPXERT Ελλάς επιβλέπεται από την Product Manager των TerraPlus ® Γεωπόνο κ. Σωτηρία Μαρουλά Σωτηρία Μαρουλά και υποστηρίζεται απ το στέλεχος της Τεχνικής Ομάδας κ. Κώστα Βογιατζίδη Kostas Vogiatzidis.
Όπως δείχνει μέχρι σήμερα η εξέλιξη του Project, αναμένουμε αποδόσεις και ποιότητα καρπών εφάμιλλες αν όχι καλύτερες απ αυτές των συμβατικών τεχνικών και προϊόντων.