|

Πλήρες Πρόγραμμα Θρέψης ΕΚΤΑΤΙΚΩΝ Καλλιεργειών – Ξάνθη & Κομοτηνή 06.03.2018

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018
Η Compo Expert Hellas μαζί με τους στενούς συνεργάτες και φίλους της εταιρίας ΑΓΡΟΘΡΑΚΗ -ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ Π. ΑΕ. (Panos Stavrakaras) παρουσίασε το Πλήρες Πρόγραμμα Θρέψης ΕΚΤΑΤΙΚΩΝ Καλλιεργειών (Σιτάρι, Κριθάρι, Καλαμπόκι, Ηλίανθο, Βαμβάκι) σε 100 περίπου από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής Ξάνθης και Κομοτηνής.
Η εταιρία ΑΓΡΟΘΡΑΚΗ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ Π. ΑΕ. δραστηριοποιείται για πάρα πολλά χρόνια στον τομέα Εμπορίας Δημητριακών έχοντας συνάψει συμφωνίες με τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου της ζυθοποιίας και αλευροποιίας όπως την Αθηναϊκή Ζυθοποιία , τους Μύλους Παπαφίλη κτλ. και τα τελευταία χρόνια παρέχει στους παραγωγούς της και τη δυνατότητα αγοράς γεωργικών εφοδίων με αποκλειστική συνεργασία με την COMPO EXPERT Hellas στον τομέα της θρέψης φυτού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Le Chalett όπου οι γεωπόνοι μας Δημήτρης Δρόλιας Dimitris Drolias (Crop Manager) και Ρισμάνης Σπύρος (Sales Manager) είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους παραγωγούς της περιοχής για όλες τις τεχνολογίες NovaTec series ®(DMPP), #Easy Start® και Basfoliar Compo® καθώς και νέα καινοτόμα προϊόντα.
Επίσης παρουσιάστηκε και ένας πλήρης οδηγός ολοκληρωμένης θρέψης των παραπάνω καλλιεργειών με γνώμονα την Αύξηση Παραγωγής, Βελτίωσης Ποιοτικών Χαρακτηριστικών των Τελικών Προϊόντων και την Ενίσχυση του Εισοδήματος του Παραγωγού.
Με την εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη της εταιρείας μας να έρθουν πιο κοντά με τους παραγωγούς/χρήστες των προϊόντων θρέψης μας καθώς και να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά τους τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ορθή χρήση τους.
Την επόμενη ημέρα την εκδήλωση ακολούθησε και επίσκεψη σε αγρούς με τα στελέχη της ΑΓΡΟΘΡΑΚΗ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ Π. ΑΕ. που παρείχανε συμβουλευτικές οδηγίες προς τους παραγωγούς για τη βέλτιστη πρόοδο της καλλιέργειας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους για την ενεργή συμμετοχή τους καθώς και τα αδέρφια Παναγιώτη και Βασίλη Σταυρακάρα που μαζί με τον γεωπόνο κ. Σάκη Κίτσο Sakis Kitsos μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προγράμματα θρέψης της εταιρίας μας καθώς και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους παραγωγούς μεταφέροντας τους λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και προκλήσεις της ευρύτερης περιοχής.