|

COMPO EXPERT Ελλάς ΑΕ : Δημιουργία και Λειτουργία Γραφείου Branding (Office) σε συνεργασία με την Tropos Branding Co

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «COMPO EXPERT Ελλάς ΑΕ : Δημιουργία και Λειτουργία Γραφείου Branding (Office) σε συνεργασία με την Tropos Branding Co»

Αθήνα 12 Ιουνίου 2017

Η Διοίκηση της COMPO EXPERT Ελλάς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Tropos Branding Co (μέλος του DKG Group) με τη δημιουργία και λειτουργία Γραφείου Branding (Office). Η συνεργασία των δύο εταιρειών μετρά ήδη 2,5 χρόνια ζωής και αφορά θέματα e-Branding μέσω του έργου e-Compo360.

 
Φωτο (από αριστερά): Δημήτρης Γκαρτζονίκας, Γεώργιος Μητσόπουλος, Χρήστος Δ. Κατσάνος
 

«Η Καινοτομία ήταν πάντα στο DNA του Οργανισμού της COMPO. Έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να καινοτομήσουμε και στο χώρο του branding. Όπως πιστεύουμε ότι δεν ανήκουμε στο στενό χώρο του λιπάσματος αλλά του Τροφίμου, έτσι πιστεύαμε ότι πρέπει να αποκτήσουμε νέες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Είμαι σίγουρος ότι η νέα αυτή προσπάθεια της COMPO EXPERT Ελλάς θα αποτελέσει το παράδειγμα και για τις υπόλοιπες οργανώσεις του COMPO EXPERT Group παγκόσμια» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης , Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

“Στην COMPO EXPERT Ελλάς έχουμε υπό την επιμέλειά μας αρκετές αγορές πέραν τις ελληνικής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, αλλά και οι Αξίες και οι Αρχές μας καλούνται να επικοινωνηθούν με σύγχρονες πλέον μορφές, όπως με έργα (projects) αλλά και προγράμματα (programs). Το να συνεργαστούμε με μια εταιρεία που έχει μεγάλη γνώση όχι απλά των αγορών που δραστηριοποιούμαστε αλλά κυρίως των κουλτούρων τους, ήταν κάτι που προέκυψε με φυσικό τρόπο. Τα τελευταία 2,5 χρόνια καταφέραμε να βρούμε τη φόρμουλα συμπόρευσης οπότε η δημιουργία του Branding Office μαζί με τα στελέχη της Tropos ήρθε ως φυσική εξέλιξη. Προσδοκούμε πολλά οφέλη απ΄ αυτή τη συνεργασία» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μητσόπουλος, Επικεφαλής Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής.

“Οι Συνεργασίες είναι μονόδρομος στο επιχειρείν σήμερα. Η φιλοσοφία του BRANDING έχει προ καιρού διαχωριστεί από το marketing, τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων. Έχουμε προ πολλού περάσει σπ΄ το story telling στο story doing. Κι αυτό περνά μέσω της δημιουργίας Tribes. Εκεί ακριβώς είναι το κοινό μας σημείο με τους Επιστήμονες της COMPO EXPERT Eλλάς αλλά και ολοκλήρου του δικτύου συνεργατών, πελατών και χρηστών των προϊόντων της» δήλωσε ο κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος, Brand Strategist της Tropos Βranding.

«To Branding είναι Τέχνη αλλά και Επιστήμη. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε συνεχώς εξελίσσονται. Ένα τέτοιο σύγχρονο εργαλείο είναι και το Branding Office. Λίγες εταιρείες έχουν αντιληφθεί μέχρι σήμερα την αξία του, κι ακόμα λιγότερες έχουν επενδύσει πάνω σ΄ αυτό. Μία από αυτές τις ελάχιστες εταιρείες είναι η COMPO EXPERT Ελλάς. Είμαστε χαρούμενοι γι αυτή την εξέλιξη» κατέληξε ο κ. Δημήτρης Γκαρτζονίκας , Project Manager της Tropos Branding.

Εταιρική πληροφόρηση για την COMPO EXPERT Ελλάς:

Η COMPO EXPERT Ελλάς είναι θυγατρική εταιρεία του COMPO EXPERT Group που ιδρύθηκε το 1956 με έδρα το Munster της Γερμανίας. Στη δικαιοδοσία της είναι οι αγορές της Βαλκανικής χερσονήσου καθώς και της Μέσης Ανατολής. Έχει εργοστάσιο στην Πάτρα και με ένα εκτεταμένο δίκτυο Γεωπόνων καλύπτει όλες τις γεωγραφικές περιοχές αλλά και καλλιέργειες. Με τα εξειδικευμένα και καινοτόμα προϊόντα θρέψης που διαθέτει, καλύπτει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος της γεωργίας, λαχανοκομίας, δενδροκομίας, αμπελουργίας, κηποτεχνίας και αστικού πρασίνου. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της COMPO EXPERT Ελλάς αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Εταιρική πληροφόρηση για την TROPOS Branding Co:

H Tropos Branding Co αποτελεί το νεότερο μέλος του DKG Group. Έχει βραβευθεί για την καινοτομία σε 2 έργα Branding που αφορούσαν το τρόφιμό. Έχει εισάγει στην αγορά το εργαλείο e-360 , την Company TV καθώς και το Branding Office. Τα στελέχη της κουβαλούν εμπειρία από τα media, την συμβουλευτική εταιριών, την παραγωγή τροφίμων και την εκτέλεση έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και οπτικό υλικό:

Σωτηρία Μαρουλά / COMPO EXPERT Ελλάς
Τηλ: 211 1769109 e-mail:  sotiria.maroula@compo-expert.com  , www.compo-expert.com/gr

Δήμητρα Νοτίου / TROPOS Branding Co
Tηλ: 2310 488915, e-mail: notiou@dkggroup.com , www.tropos.gr www.dkggroup.com